Monitorizare echipamente securitate

A supraveghea prin intermediul monitorului sau ale altor aparate specializate, diverse evenimente de alarmare sau procese tehnologice si echipamente, precum si testarea periodica a conexiunii cu dispozitivele de securitate.
Suntem specializati pe acest tip de activitate si reprezinta activitatea principala. Este stiut ca orice sistem de alarmare care declanseaza local o sirena sau o lumina stroboscopica are o eficienta foarte limitata si de foarte multe ori nu impresioneaza mai pe nimeni. Pentru extinderea beneficiilor realizate de un sistem de securitate este imperios necesar ca evenimentele de alarmare sa fie transmise in cel mai scurt timp catre o echipa de interventie, sau catre o echipa tehnica, sau catre beneficiarul sistemului de alarmare. In vederea realizarii unei paze eficiente si al unei mentenante proactive, cel mai bun mijloc de a duce la indeplinire acest deziderat, este colaborarea intre firma de paza, dispecerat si firma tehnica pentru asigurarea mentenantei. Fiind activitati specializate, fiecare isi va face treaba cel mai bine functie de specializarea avuta.
Pentru clientii care nu au o cota mare de risc, importanta este si monitorizarea simpla, care asigura o transmitere urgenta a evenimentelor nedorite catre beneficiar, dar la fel de importanta este si expertiza echipei de monitorizare in mentinerea 24 de ore din 24 a unui control al starii de buna functionare.
Pentru necesitatea si beneficiile monitorizarii sistemelor de alarmare, urmariti…….(link unde este)