Despre companie

Infiintata in 1991, cu capital integral romanesc, VEGA S.R.L., isi desfasoara activitatea pe piata integrarii sistemelor electronice de securitate.

Inca de la infiintare, Vega SRL a manifestat o preocupare constanta pentru ridicarea si mentinerea standardului de calitate, in domeniul sau de activitate insistand pe mentinerea unui raport calitate – pret, optim asigurand prezenta pe un loc fruntas al unei piete de profil aflata in continua expansiune si, nu in ultimul rand, reusind sa multumeasca beneficiarii.

Standardul de calitate este certificat ISO 9001:2001 de organismul de certificare EAG – Cert.
Vega S.R.L. este membru ARTS (Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate) – Apartenenta la aceasta organizatie atesta calitatea serviciilor oferite, respectarea legislatiei in domeniu, a standardelor tehnice si, nu in ultimul rand, a eticii profesionale.

Legalitate

Intrucat activitatea firmei este strans legata de prevenirea infractionalitatii, este de inteles preocuparea constanta pentru functionarea in deplina legalitate si in sprijinul legalitatii. In acest sens toata activitatea se desfasoara in baza licentei de functionare emisa de Inspectoratul General al Politiei Romane (licenta IGPR 0096/T/2005, reiinoita in 2008).

Tehnica de varf

De la bun început, echipa Vega Security a comercializat și a lucrat o gamă de produse de ultimă generație, axându-se nu atât pe vânzarea intrinsecă a unor produse electronice de securitate, ci mai ales pe implementarea unor soluții care sa ofere clientelei o stare de siguranță.
Dispozitivele utilizate prezintă un grad de fiabilitate crescut și sunt certificate de organismele din domeniu, drept pentru care Vega S.R.L. a fost solicitată pentru instalarea a peste 3000 de sisteme.

Pana in anul 2010, portofoliul de clienți, persoane fizice și juridice, a crescut considerabil, acest lucru constituind o recunoaștere a calității produselor și a serviciilor oferite. O dovadă a stabilitații clientelei, rezidă din faptul că dispeceratul de monitorizare al sistemelor de alarmare înregistreaza peste 600 de conturi active.

Prin intermediul dispeceratului se asigură o mentenantă activă pentru toate sistemele de alarmare racordate, remedierea tuturor defecțiunilor fiind facuta in cel mai scurt timp (max. 24 ore).

Echipamentul pentru dispecerizare folosit este de ultimă generație, firma având permanent grijă în a moderniza acest echipament. Prin acest dispecerat clienții pot beneficia atât de avantajele comunicației pe linie telefonica, cât și GPRS / IP.

Rata progresului tehnologic este galopantă iar specialistii de la Vega S.R.L. sunt în permanență racordați la noile tehnologii apărute, reușind sa fie niste integratori de sisteme de securitate cat mai eficienti.